Koppelbaar

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Is het groot feest en wilt u bijgevolg véél feestverlichting ophangen? Dan is koppelbare feestverlichting de ideale oplossing. Koppelbaar wilt namelijk zeggen dat lichtsnoeren aan elkaar te koppelen zijn, terwijl u slechts één stopcontact nodig heeft. Elk koppelbaar lichtsnoer heeft aan de uiteinden een ingang om een ander koppelbaar lichtsnoer op aan te sluiten.

Door middel van een zogenaamde startset sluit u het eerste koppelbare lichtsnoer aan op de netstroom (het stopcontact). Vergeet de startset dus zeker niet op te nemen in uw bestelling. Vervolgens kunt u lengte gaan maken door meerdere koppelbare lichtsnoeren op elkaar aan te sluiten. Let wel op, één startset heeft een capaciteit van maximaal 1040 leds. U heeft dus drie startsets (en drie stopcontacten) nodig als u uw feest wilt verlichten met 3000 leds.

De splitter en de verlengkabel zijn mogelijke accessoires. Door middel van de splitter kunt u twee koppelbare lichtsnoeren aansluiten op de startset (in plaats van op elkaar). Met de verlengkabel kunt u afstand overbruggen tussen de startset en de koppelbare lichtsnoeren of tussen de koppelbare lichtsnoeren onderling.